Начало БЪЛГАРИЯ Откриха офиси на Републиканци за България в Монтана и Бяла Слатина

Откриха офиси на Републиканци за България в Монтана и Бяла Слатина

0
Откриха офис на Републиканци за България в Монтана в присъствието на председателя и зам.-председателя на партията Цветан Цветанов и Павел Вълнев, както и на временния областен координатор Камелия Кирилова.
„Заедно с вас откриваме партийния ни офис в Монтана, събрали сме се хора на различна възраст, с различен житейски опит и различни професии и социален статус. Обединени сме от желанието ни да направим всички населени места на територията на област Монтана – добри и уютни места за живеене за нас, децата и внуците ни“, каза временният областен координатор за Монтана.
„ПП „Републиканци за България“ ни дава възможността да постигнем тази промяна, а тя е належаща във всички сфери на държавата – в правителството, държавната администрация, общините, в образованието, здравеопазването, съдебната система и в националната сигурност. Затова е нужно реално участие в политическия живот – добри резултати, позволяващи на Републиканци за България да влезе в парламента, а защо не и в правителството“, заяви Камелия Кирилова. Зам.-председателят Павел Вълнев изрази разочарованието си, че се отнема правото на българите зад граница да гласуват и управляващото статукво ГЕРБ-ДПС е направило всичко възможно този процес да е толкова труден, че се е превърнал в почти невъзможен. Цветанов и Вълнев проведоха работни срещи със симпатизанти и членове в общините Мизия и Враца. По-късно откриха и офиса в гр. Бяла Слатина в присъствието на временния областен координатор за Враца – Тодор Тодоров. „В никакъв случай няма да ни е лесно, но хората, които сме се събрали тук сме преминали през много трудности, така че знаем какво да правим тогава, когато е трудно, за да можем да се поздравим с краен успех!“, каза Тодор Тодоров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук