Начало НОВИНИ Болсонаро за импийчмънта срещу него: „Кого ще поставят на мое място?“

Болсонаро за импийчмънта срещу него: „Кого ще поставят на мое място?“

0

Президентът на Бразилия, Яир Болсонаро, потвърди, че има „смирението“ да приеме всяко предложение в средата на искането, отправено в Камарата на депутатите за предполагаемата му неспособност да се справи с проблема с пандемията в Бразилия.

„Сега те идват и искат политически процес“, каза президентът.

Болсонаро потвърди, че не вижда кандидат, който да го замести в президентството на Бразилия. „Кой би могъл да ни помогне с решения сега? Имам смирението да приема всяко предложение, каквото и да било, каквото и да изучаваме ”, заяви той на среща с поддръжници.

През последните дни Артур Лира стана новият президент на Камарата на депутатите и бразилският президент отпразнува това назначение.

„Този ​​човек, който напусна къщата, сега казва, че ще въплъти истинската опозиция на моето правителство. Не трябва да бъде противник на моето правителство, трябва да бъде благосклонен към Бразилия, защото когато хората правят евтина политика, хората страдат “, каза той.

Бразилският президент е известен с коментарите си, които подценяват коронавируса и ваксината. През изминалата седмица обаче той се извини, че препоръчва използването на хлорохин за лечение на болестта без медицинска преценка.

Бразилия е една от най-тежко засегнатите страни от пандемията и добавя 9 548 079 инфекции и 232 170 смъртни случая в резултат на болестта, според властите на страната.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук