Начало БЪЛГАРИЯ Доц. Климент Найденов: Искаме пълна смяна, а не рестарт на системата

Доц. Климент Найденов: Искаме пълна смяна, а не рестарт на системата

13

„Надявам се хората да бъдат достатъчно смели и да излязат да гласуват на предстоящите избори.“ Това заяви доц. д-р Климент Найденов координатор на сектор „Устойчиво развитие на регионите“ в ПП „Републиканци за България“ в предаването „Делници” по телевизия „Евроком“

. Доц. Найденов каза, че сред основните цели в програмата на партията е развитието на малките населени места, както и правилното разпределение на европейски средства към общините.

„Има изключителен дисбаланс, създаден през годините, между Северна и Южна България. Това, разбира се, е резултат от недалновидна политика по отношение на нашата страна“, уточни доц. Климент Найденов.

„Искаме да създадем условия за икономическо развитие, да направим много по-балансирана регионална политика“, обясни още той.

Предишна статияМладежите от Републиканци за България ще са част от промяната за вземане на правилните решения
Следваща статияРепубликанци за България откри офис в Белене

13 КОМЕНТАРИ

  1. Пълна промяна ще има! Началото и е на 04.04.21г. Живота е колело което ще се завърти за доброто на България!

  2. Промяната е задължителна! Вече много гони търпим едни и същи хора да взимат решенията, касаещи благополучието на всички и историята показва, че това не се случва!

  3. Статуквото в политическата система на страната изглежда замръзнало. блокира по-нататъшното развитие на икономиката и на обществото като цяло. Точно за това е нужна пълна промяна!

  4. Само пълна промяна, видяхме достатъчно от статуквото искаме нов модел на управление

  5. Нов акумулатор ни трябва и го виждам само откъм републиканците да идва! Че инак не рестарт, ами по инерция ше си вървим още бая мандати на ГЕРБ…

  6. Балансирана регионална политика досега в страната няма! Браво на Републиканци за България!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук