Начало НОВИНИ 16-годишен младеж почина след токов удар в София

16-годишен младеж почина след токов удар в София

0
16-годишен младеж почина след токов удар в София. Инцидентът е станал днес по обед. В 12:45 часа в „Спешна помощ” е получен сигнал за тежко пострадало момче в района на пешеходната пътека пред болница „Св. Иван Рилски” в София.

По първоначална информация, младежът минал през шахта и се подпрял на необезопасен уличен стълб на бул. „Иван Гешов”. Последвал токов удар, в резултат на който младежът почти моментално останал без сърдечна дейност.

На третата минута на място е пристигнала линейка, която откарала тежко пострадалото момче в най-близката противошокова зала. За съжаление, малко по-късно 16-годишният младеж е починал.

На този етап няма информация защо и как уличен стълб не е бил обезопасен и защо високо напрежение е протичало по него. Разследването по случая продължава.

Здравейте, граждани на европейската столица, в която дете чака да пресече и го удря ток от шахта (!!!), заради включване към ел. захранването на обект, намиращ се на територията на болница…. Абе, вие разбирате ли какво значи това?!, написа журналистката Полина Паунова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук