Начало НОВИНИ Цветан Цветанов ще е водач на листата на Републиканци за България във...

Цветан Цветанов ще е водач на листата на Републиканци за България във Велико Търново

0

„Председателят на ПП „Републиканци за България” Цветан Цветанов ще е водач на листата във Велико Търново за предстоящите парламентарни избори, на 4 април.“ Това заяви той по време на откриването на партийния офис във Велико Търново заедно със зам.-председателя Павел Вълнев, координатора за областта Николай Драков и координатора на сектор „Електронно управление“ Иван Станев.

Офисът се намира на ул. „Марно поле” №9. Цветанов припомни, че като народен представител издигнат от този регион винаги е работил в полза на хората от него. Подкрепял ги е с каквото може и им е помагал за множество инициативи.

По думите му листата за Великотърновска област ще е съставена от знаещи и можещи млади хора, които ще работят за развитието не само на града, но и на всички общини в областта.

„Велико Търново заслужава много повече и Републиканци за България ще работи за осъществяването на тези процеси“, категоричен е Цветанов. ПП „Републиканци за България“ има изградени структури на територията на общините Горна Оряховица, Елена, Златарица, Свищов, Павликени и Полски Търмбеш.

Предишна статияАсланов: Ние сме в продължителна турбуленция, развръзката няма да дойде след изборите
Следваща статияCOVID-19: 1349 са новите случаи на у нас при направени са 11 604 теста

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук