Начало НОВИНИ Д-р Ченко Сотиров ще води листата на Републиканци за България в Русе

Д-р Ченко Сотиров ще води листата на Републиканци за България в Русе

0
Д-р Ченко Сотиров ще води листата на ПП „Републиканци за България” в Русе на предстоящите парламентарни избори на 4 април. Това каза в Русе председателят на партията Цветан Цветанов по време на посещението, на което са със зам.-председателя Павел Вълнев и Веско Василев член на Изпълнителния съвет на партията.
Домакин на срещата беше областният координатор на партията.
Сред номинираните, които ще бъдат част от листата са областният координатор Бранимир Стефанов, общинският председател д-р Илия Шалев, който е регионален координатор на сектор „Здравеопазване“ както и Филип Виденов-координатор на секторни политики „Спорт” за областта. На Изпълнителен съвет в събота ще бъдат обсъдени и одобрени всички предложения за номинации и ще се утвърдят листите на ПП „Републиканци за България“.
„Ще се постараем да се съобразим с желанието на хората по места, но за мен е важно, че всички, които участват в нашия организационен живот, работят за това Републиканци за България да се представи добре на предстоящите избори”, заяви Цветан Цветанов. Той изрази надежда, че в оставащите дни до старта на кампанията партията ще успее да представи секторните си политики. Чрез тях Републиканци за България ще покаже, че дава политически решения за това, което трябва да се направи в един управленски мандат.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук