Начало НОВИНИ Разбиха фабрика за марихуана в Пазарджишко

Разбиха фабрика за марихуана в Пазарджишко

0
Homegrown indoor pot plants and leaves

Полицията в Пазарджик разби фабрика за марихуана, разположена в бивша производствена база в пазарджишкото село Калугерово. От 5 месеца тя е била наета от софийска фирма с предмет на дейност „интернет и компютърни услуги“.

Акцията е проведена тази сутрин, задържан е собственикът на високо-технологич-ната лаборатория, каза на пресконференция в Пазарджик Пловдивският апелативен прокурор Тодор Деянов:

„Подчертавам, високотехнологична, оборудвана с най-съвременни средства и съоръжения за отглеждане на наркотици и марихуана. Установено е дотук, че в помещението отделно от това, в което се отглежда марихуана, има друго за съхранение на готова „продукция“ – 32 килограма суха маса. Броят на растенията е 1100. Приблизителната оценка като парична стойност на това количество наркотици е от порядъка на 400 до 500 хиляди лева. Има едно задържано лице. Досъдебното производство е започнало с първото действие по разследването, а именно протокол за претърсване и изземване, който предстои да бъде одобрен от Окръжен съд-Пазарджик“.

По информация на БНР.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук