Начало НОВИНИ Цветанов срещу Борисов: Недопустимо е негативното отношение към депутатите, които бяха най-подчинени...

Цветанов срещу Борисов: Недопустимо е негативното отношение към депутатите, които бяха най-подчинени на безобразията

8
Абсолютно недопустимо е лидер на партия да има подобно негативно отношение към депутатите, които през цялото време бяха най-послушните и най-подчинени на безобразията, които вършеше през цялото това време, коментира някогашният втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов по ТV+ и TV1.

Настоящият лидер на „Републиканци за България“ критикува Бойко Борисов за начина, по който са подредени листите на управляващата партия за предстоящите парламентарни избори и фактът, че много от министрите на ГЕРБ в това правителство са включени на избираеми позиции.

„Бойко Борисов казва нещо много важно на симпатизантите и членовете на ГЕРБ: „Вие не сте ми необходими, на мен ми трябват министрите, с които заедно работихме и понесохме целия товар и негативите, които има в обществото. Вие просто ще останете и ще работите, но не трябва да имате отношение към парламентарната дейност“.

Според Цветанов след обявяването на всички листи „ще има много разочаровани достойни и честни симпатизанти и членове на ГЕРБ“.

Предишна статияИван Иванов, БСП към премиера: 2 милиона българи живеят в бедност, а Вие си напълнихте чeкмеджето
Следваща статияВ ЦИК беше изтеглен жребият за номерата на партиите и на коалициите за предстоящия парламентарен вот на 4 април

8 КОМЕНТАРИ

  1. Видимо е покровителственото, унижаващо отношение на Борисов към хората. Цветанов е прав!

  2. Такива изказвания само Бойко може да направи, ами и да се гордее с тях!

  3. Борисов е диктатор,на който не му трябва никой а само послушните му министри.Презрително е отношението му към депутатите.

  4. Ама като не са му необходими, накрая сам ще си остане и още по-добре, когато някой се вживее в недосегаем винаги губи!

  5. Самият факти че Цветанов е Републиканци за България говори за това че Борисов остава все по-сам, защото е загубил връзка с реалността неблагодарник и егоиист!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук