Начало БЪЛГАРИЯ Илиян Василев: Живеем във виц – Антон Тодоров и Харизанов ”разобличават” американски...

Илиян Василев: Живеем във виц – Антон Тодоров и Харизанов ”разобличават” американски сенатори в корупция

0
“Живеем във виц, в който Антон Тодоров и Харизанов ”разобличават” американски сенатори в корупция /верно че републиканец сам е прокурор/. Като едно време класиката на БКП и Живков – ”вие защо биете там чернокожите”. Да ги утеша – след изборите на Борисов и кохорта ще им се види тесен света. Първо на Пеевски, в София, след това и в други градове”, пише във Фейсбук Илиян Василев.

“По повод на екскурзиите на преторианците на Борисов в дебрите на дипломацията и „личните“ позиции на „хвърчащи“ листа на шефовете от двете партии на Сенатската комисия на външните работи – сред които разбирам са блеснали и Георги Харизанов и Антон Тодоров, та си спомням за вица „по-добре тъп и упорит, отколкото само тъп“. Не искам да ги обиждам, просто констатирам факта, че падането за дузпа се наказва с жълт картон. Симулирането на знания и самочувствие в сфери, които са невежи, също…”

“Не си спомням друг път Сенатската комисия по външните работи /на техния сайт е становището/, не си спомням България да е била удостоявана с подобно „внимание“ преди други избори.

Миналия път, когато американския посланик тук отправи, макар и в по-мека форма, подобна критика към властите, на помощ на Борисов се притече руския посланик като обяви американците в „намеса във вътрешните работи“. Сега недочакали руската подкрепа, в защита на корумпираните и корупцията, липсата на свобода на медиите и провала в съдебната система, напред изприпкаха, в ролята на жив виц, герберци, които показаха вопиюща липса на знания и професионализъм.

Дори се говори, че Сачева нанесла спешна визита по поръчение на Борисов с нареждане?! да се свали заявлението на Менендес и Риш от страницата на посолството”, посочва още той.

Facebook, Илиян Василев

Предишна статияРадев: Късно е управляващите да търсят индулгенция за това, че отмениха тържествата на Шипка
Следваща статияГоляма Задушница е! Молим се за душите на починалите близки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук