Начало БЪЛГАРИЯ Илиян Василев: Живеем във виц – Антон Тодоров и Харизанов ”разобличават” американски...

Илиян Василев: Живеем във виц – Антон Тодоров и Харизанов ”разобличават” американски сенатори в корупция

0
“Живеем във виц, в който Антон Тодоров и Харизанов ”разобличават” американски сенатори в корупция /верно че републиканец сам е прокурор/. Като едно време класиката на БКП и Живков – ”вие защо биете там чернокожите”. Да ги утеша – след изборите на Борисов и кохорта ще им се види тесен света. Първо на Пеевски, в София, след това и в други градове”, пише във Фейсбук Илиян Василев.

“По повод на екскурзиите на преторианците на Борисов в дебрите на дипломацията и „личните“ позиции на „хвърчащи“ листа на шефовете от двете партии на Сенатската комисия на външните работи – сред които разбирам са блеснали и Георги Харизанов и Антон Тодоров, та си спомням за вица „по-добре тъп и упорит, отколкото само тъп“. Не искам да ги обиждам, просто констатирам факта, че падането за дузпа се наказва с жълт картон. Симулирането на знания и самочувствие в сфери, които са невежи, също…”

“Не си спомням друг път Сенатската комисия по външните работи /на техния сайт е становището/, не си спомням България да е била удостоявана с подобно „внимание“ преди други избори.

Миналия път, когато американския посланик тук отправи, макар и в по-мека форма, подобна критика към властите, на помощ на Борисов се притече руския посланик като обяви американците в „намеса във вътрешните работи“. Сега недочакали руската подкрепа, в защита на корумпираните и корупцията, липсата на свобода на медиите и провала в съдебната система, напред изприпкаха, в ролята на жив виц, герберци, които показаха вопиюща липса на знания и професионализъм.

Дори се говори, че Сачева нанесла спешна визита по поръчение на Борисов с нареждане?! да се свали заявлението на Менендес и Риш от страницата на посолството”, посочва още той.

Facebook, Илиян Василев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук