Начало НОВИНИ Майките от „Системата ни убива“ днес отиват „на гости“ на Борисов в...

Майките от „Системата ни убива“ днес отиват „на гости“ на Борисов в Банкя

0
Майките от ”Системата ни убива” днес отиват „на гости“ на премиера Бойко Борисов. Точно на обяд планират протестират пред дома му Борисов в Банкя. В 11 часа тръгва автошествие от паркинга на БНБ.
Протестът им с искане за оставка на кабинета Борисов 3 продължава вече година. Точно на 5 март 2020г. майките изградиха палатков лагер пред сградата на Министерски съвет.

„Заедно с „Блокада „Орловград“, палатков лагер „Ректорат“, палатков лагер „Ларго“, палатков лагер „Фонтан Независимост“, ви очакваме да се включите в протестното авто-шествие „БОРИСОВ, ТУК СМЕ!“, пишат от Системата ни убива.

Те са изпратили отворено писмо до Бойко Борисов, в което се казва:

„Уведомяваме ви, че на 06.03.2021г. от 11.00 ч. часа организираме протест – автошествие до дома ви в гр. Банкя.

От 1 март 2020г. протестираме, с искане за оставка, под прозорците на Министерски съвет и за близо година вие не намерихте време, достойнство и смелост да подадете оставка. Затова на 1 август 2020г. ние организирахме протест и пред дома ви в гр. Банкя, който приключи със задържането ни в буса часове наред от полицията. Появиха се и спекулации от жълти медии за травмираните ви деца/внуци, които не бяха в къщата. Протестът ни беше съгласуван и всички институции бяха уведомени, че ще бъдем там (включително и вие).

За да предотвратим нови спекулации, като майки ви предлагаме, в събота родителите да изведат предварително децата и да им организирате едно приятно изкарване в МОЛа, например. Не използвайте децата за щит, а излезте да се разберем като мъже. Твърде дълго се крихте . Време е това да приключи“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук