Начало НОВИНИ Проф. Костадин Ангелов: Прекратява предизборната си кампания, заради борбата с коронавируса

Проф. Костадин Ангелов: Прекратява предизборната си кампания, заради борбата с коронавируса

0

Днес повече от всякога моето място е в министерството – там, откъдето мога да дам най-много за постигането на общата ни мисия – да оставим COVID-19 в миналото, написа министърът на здравеопазването във Фейсбук

„Прекратявам предизборната си кампания! Не се наложи да обмислям това решение дълго, защото то е правилното! Разговарях с министър-председателя. Получих пълна подкрепа. Сигурен съм, че ще получа такава и от тези, които ми симпатизират, както и от критиците ми.“

Това написа министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов във Фейсбук след спешно съвещание при премиера Борисов, посветено на епидемичната обстановка в страната.

Проф. Ангелов е водач на листите на коалиция ГЕРБ-СДС във Варна и Велико Търново.

Ето пълния текст на съобщението на проф. Ангелов:

Прекратявам предизборната си кампания!

Не се наложи да обмислям това решение дълго, защото то е правилното!

Разговарях с министър-председателя. Получих пълна подкрепа. Сигурен съм, че ще получа такава и от тези, които ми симпатизират, както и от критиците ми.

Единственият ми приоритет остават здравето и животът на българските граждани.

Днес повече от всякога моето място е в министерството – там, откъдето мога да дам най-много за постигането на общата ни мисия – да оставим COVID-19 в миналото и да продължим напред по-силни, по-мъдри, но най-вече здрави!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук