Начало НОВИНИ Безплатни понички за ваксинираните срещу COVID-19 в САЩ.

Безплатни понички за ваксинираните срещу COVID-19 в САЩ.

0

Понички, безплатно кафе или отстъпки са новите предложения, които някои компании подготвят за тези, които докажат, че са били ваксинирани, с намерение да се насърчава имунизацията.

Кафенетата Krispy Kreme ще започнат от този понеделник, 22 март, да предлагат в САЩ безплатни понички на всеки, който докаже, че е получил ваксината срещу коронавируса. Това действие вече е предприето с някои членове на здравния персонал и учителите. 

Промоцията важи в цялата страна, така че имунизираното лице може да се наслаждава на безплатна ежедневна поничка, ако желае.

„Drop“ обещава отстъпки на стойност 50 долара на тези, които споделят „селфита“ с ваксинационната си карта.  

„Имаме възможност да достигнем до по-широка аудитория по начин, който със сигурност е комерсиален, но е и нещо добро“, обясни Дейв Скена, главен маркетинг директор на Krispy Kreme пред Wall Street Journal.

Според „Drop“ това е отговорността на компаниите да насърчават хората да се присъединят към кампанията за ваксинация срещу пандемията.

Компании като Lyft и Uber предлагат отстъпки за хората, които ще пътуват до центрове за ваксинация, докато Starbucks обслужва центровете, където инжекциите се прилагат в щата Вашингтон.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук