Начало БЪЛГАРИЯ Петко Георгиев: Абсурдно е в 21 век по този начин да се...

Петко Георгиев: Абсурдно е в 21 век по този начин да се провеждат изборите

0
”Проблемите не са свършили. Представителите на секционните избирателни комисии вече 24 часа висят по някакви зали по цяла България и чакат да си предадат бюлетините. Абсурдна история за 21 век 2021 година е по този начин да се провеждат изборите. Това заяви журналистът Петко Георгиев.

Това за българите в чужбина беше скандално, мисля, че беше направено чисто лобистки, за да се ограничи броят на избирателите. Единственото решение в дългосрочен план е електронно гласуване и съм сигурен, че това ще стане рано или късно, посочи той пред Телевизия 7/8.

Не могат да контролират резултати от чужбина, виждаме, че те са съвсем различни от тези в България, там няма как да се контролират. Няма как да ги заплашиш тези хора. Но какво ще стане с младите хора, които масово глрасуваха сега“ – попита водещият.

Ако тези хора излязоха да гласуват в такива количества и се разочароват, може да е само еднократен акт на граждански мерак. Ако след няколко месеца се почувстват разочаровани от това, което е в момента, можем да не ги очакваме на следващите избори.“ – каза още Георгиев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук