Начало БЪЛГАРИЯ Христо Иванов: Митов, как ще се справиш с чекмеджетата?

Христо Иванов: Митов, как ще се справиш с чекмеджетата?

0
На Даниел Митов трябва да бъде поставен много важен и съдържателен политически въпрос: Как смята да се справи с чекмеджетата? Как смята да се справи с неразследваните съмнения за корупция, свързани с Борисов и други фигури от ГЕРБ? Защото България има централен фундаментален проблем – корупцията. Митов, бидейки кукла на конци на Борисов, няма как изобщо да очакваме от него да се справи с това нещо.
Това коментира по bTV Христо Иванов от „Демократична България“.

„Няма как да подкрепим управление с мандат на ГЕРБ. Даниел не представи своя кабинет, както обикновено се прави. Борисов го представи. Борисов опитва да стане Доган. Вади Даниел като един сламен човек, като една фасада, зад която смята да продължи постарому. Ние няма как да подкрепим това“, добави той.

„В едно управление на ГЕРБ, макар и с Даниел Митов начело, абсолютно не може да има промяна. Това е отрицание на промяната. Ние не споделяме програмата им на опростачване“, категоричен е Иванов.

Той заяви, че ако партията на Слави Трифонов поиска подкрепата на „Демократична България“, са готови за разговори. Нямало да поставят допълнителни условия. Биха подкрепили „кабинет на промяната“, дори ако нямат свои министри в него.

Христо Иванов призова да се спре с взаимните атаки, защото това помагало единствено и само на ГЕРБ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук