Начало НОВИНИ Кралица Елизабет II нарушава мълчанието си след смъртта на принц Филип

Кралица Елизабет II нарушава мълчанието си след смъртта на принц Филип

0

Кралица Елизабет ll заяви, че е „дълбоко развълнувана“ от съобщенията, които е получила след смъртта на съпруга си, принц Филип. 

„Въпреки че като семейство сме в период на голяма тъга, за всички нас беше утеха да видим и чуем почитта, отдадена на съпруга ми, както в Обединеното кралство, така и по света“, заяви кралицата в писмо.

Смъртта на принц Филип, когото тя беше определила като своята „сила и подкрепа“, остави „огромна празнота“ в живота на кралица Елизабет ll.

„Със семейството ми бихме искали да благодарим на всички за подкрепата и добротата, които ни показахте през последните години. Ние бяхме дълбоко трогнати и продължаваме да си спомняме, че Филип имаше толкова необикновено въздействие за безброй хора през целия му живот “, продължава писмото на кралицата.

Елизабет II и съпругът й, херцогът на Единбург, който почина на 9 април, два месеца преди 100-ия си рожден ден, се бяха оттеглили в Уиндзор, почти хилядолетен замък, разположен на около 50 км западно от Лондон, в началото на пандемията.

Именно там кралицата даде шокиращо изображение по време на погребението на принц Филип, ограничено до 30 гости поради ограничения, дължащи се на коронавируса. 

Според вестниците The Sun и Daily Mail, Хари, който на погребението на дядо си се появи за първи път публично с кралски особи, откакто той и Меган решиха да напуснат монархията, се върна в Лос Анджелис ден преди рождения ден на баба си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук