Начало БЪЛГАРИЯ “Има такъв народ” ще каже какво ще прави с мандата едва след...

“Има такъв народ” ще каже какво ще прави с мандата едва след като го получи

0
“Има такъв народ” ще каже какво ще прави с мандата едва след като го получи. Така Тошко Йорданов от формацията на Слави Трифонов отговори на журналистически въпрос какво следва, след като минути по-рано Борисов обяви, че ГЕРБ връщат мандата за съставяне на кабинет днес. С това ИНТ не каза нищо ново.

 „Ние работим по график – когато дойде мандатът при нас, тогава ще се разберете какво ще направим. Ще направим това, което трябва да направим в момента, в който ни дадат мандата. Какво неясно има в това, просто не говорим напред”, обясни още Иванов.

ФрогНюз припомня, че Борисовата партия отправи официално покани за разговори към “Демократична България” и “Има такъв народ”, които най-официално и бързо им отказаха. Това стана повод за нова опорка от страна на ГЕРБ – никой не сядал да говори с тях официално, а всички се заговаряли по кьошетата, без да има прозрачност.

От ГЕРБ обявиха, че отлагат връщането на мандата и ще решат как да процедират днес. В крайна сметка тази сутрин по време на живо включване от Facebook премиерът Бойко Борисов обяви, че партията му ще върне мандата за съставяне на правителство, но че ще “запомни” как са се отнесли формациите.

Предишна статияНа прощаване ”Борисов 3” неотложно отпусна близо 5 млн. за изкуствен остров край Варна
Следваща статияВигенин: Искаме замразяване на депутатските заплати и премахване на механизма за актуализацията им

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук