Начало БЪЛГАРИЯ Румен Гечев: Борисов няма квалификациите да съветва БСП, той се намира в...

Румен Гечев: Борисов няма квалификациите да съветва БСП, той се намира в политическо срутище.

0

Борисов няма квалификациите да съветва БСП, той се намира в политическо срутище. Той е хванат в спалнята си с милиони евро и злато, всяко интервю трябва да започва с въпроса „Какво става със случая Борисов и Мата Хари“, смята той.

„БСП върна мандата, защото не иска да участва в този политически цирк. Списък с наши министри на щяха да бъдат дъвкани една седмица, независимо от личните им и професионалните им качества“. Това заяви в „Неделята на NOVA“ проф. Румен Гечев от Националния съвет на БСП.

По думите му другите искат да използват БСП за смокинов лист, защото с 43 депутати очевидно няма как да управляват държавата.

„Защо да правим кабинет, за да влезем в сандвича на ДПС и ГЕРБ ли?“, попита реторично той.

„Борисов няма квалификациите да съветва БСП, той се намира в политическо срутище, партията му ще продължи да пропада на идните избори. Той е хванат в спалнята си с милиони евро и злато, всяко интервю трябва да започва с въпроса „Какво става със случая Борисов и Мата Хари“? Не е нормално премиерът да е хванат в такава ситуация и съдебната власт да мълчи“, коментира проф. Гечев.

Според него Специализираният съд очевидно не работи, щом премиерът се разхожда на свобода.

Той е убеден, че БСП ще се представи по-добре на следващите избори. А несистемните партии определи като анархисти.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук