Начало НОВИНИ Кралица Елизабет II награждава най-голямата компания за еротични играчки в Обединеното кралство

Кралица Елизабет II награждава най-голямата компания за еротични играчки в Обединеното кралство

0

Lovehoney, компания на магазини за секс играчки в Обединеното кралство, спечели престижна бизнес награда, наградата на кралицата, за нейния „изключителен продължителен растеж“ през последните шест години.

Продажбите на компанията в чужбина са нараснали от 22 милиона на 100 милиона от 2015 г. насам. Наградата ще позволи на Lovehoney да използва емблемата на Queen’s Award в рекламата, маркетинга и опаковането в продължение на пет години, което се разглежда като символ на качество и успех.

„Радваме се, че получихме официално признание от кралицата. Нейно Величество подкрепи Lovehoney в растежа му, за да се превърне във водеща световна марка за секс играчки, заяви Деби Бонд, главен директор на компанията. 

Кралското спонсорство ще помогне на компанията да създаде повече работни места в централата на Бат и международните офиси и да разпространи посланието за сексуално щастие по целия свят, добави той.

Годишните награди на кралицата отчитат изключителните постижения на британска компания в областта на иновациите, международната търговия, устойчивото развитие и насърчаването на възможности чрез социална мобилност. Първите награди са връчени през 1966г.

Тази година бяха похвалени 19 британски компании, включително център за деца с увреждания, научно-информационна компания, компания, която подкрепя бежанци, продавачи на лодки, гимнастическо оборудване, занаятчийски платна, пробивна техника и писалки за хора с дислексия, наред с други.

Lovehoney е най-големият онлайн търговец на дребно за продъкти за възрастни във Великобритания.  Компанията има още осем уебсайта по целия свят, включително в САЩ, Австралия, Франция, Германия, Испания, Европейския съюз, Канада и Нова Зеландия.

Глобалното разширяване на марката беше подхранвано от получаването на официален лиценз за производство на всички официални продукти за удоволствие Fifty Shades of Grey. Тя има клиентска база от 2,2 милиона души и в нея работят 300 души.

Това е вторият път, когато компанията получава наградата на кралицата, след като е получила наградата за международна търговия преди пет години.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук