Начало БЪЛГАРИЯ Пиар-експерт: Нямам никакво съмнение в истинността в думите на Илчовски

Пиар-експерт: Нямам никакво съмнение в истинността в думите на Илчовски

0
Нямам никакво съмнение в истинността в думите на Илчовски, заради истеричната и агресивна реакция на депутатите от ГЕРБ. Целта им не беше да защитят Борисов, а да заглушат бизнесмена на всяка цена.

В разказа му има зловещи разкрития и те не се отнасят само за “Мата Хари”. Много по-ужасяващо е, че министерствата в България са на подчинение на волята на мутри, облекли се в сака на бизнесмени; че републиката е разпарчетосана на феодални губернии; че премиерът назидава подчинение с видеа съдържащи насилие над бизнесмени в затворите и пр.

Как да приемем присъдата-признание, че нацията ни е тровена години с най-некачествената храна, но на най-висока цена? Как продължаваме след осъзнаването на факта, че не сме граждани на републиката, а феодална собственост? България не е похитена уважаеми, тя е иззета и ние формално присъстваме по милостта на безчинстващи феодали!

Убеден съм, че ще излизат много по ужасяващи истини за налагания тероризъм към народа от безпардонни родни велможи. Надявам се, че народът още може да надига глава. Това усилие се постига не с мускули, а с чест и доблест. Дано тези качества не са останали като описание в тълковния речник, а да са скрити сили в гените ни.

Пиар-експертът Валентин Иванов- Кардамски, Фейсбук 

Предишна статияЗабранен от социалните медии, Тръмп стартира собствена дигитална платформа
Следваща статияДиана Дамянова: Докато гледате самолетчета, те ще убиват и изнасилват всеки, който посмее да им се противопостави

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук