Начало БЪЛГАРИЯ Журналистката Емилия Милчева: Патриотите ще са вън от парламента, може да има...

Журналистката Емилия Милчева: Патриотите ще са вън от парламента, може да има правителство на Слави и ДБ

0
По мнение на журналистката Емилия Милчева патриотите и новото им обеденинение няма да влязат в Народното събрание. Според нея е грешка, че лидерите на тези формации няма да бъдат в листите, защото това би вдъхнало увереност на твърдия им електорат. Според Милчева е възможно след новия вот да има правителство на ИТН и Демократична България. Въпросът е обаче дали то ще е с подкрепата на БСП и каква ще е тя.

Големият въпрос за ГЕРБ на следващите избори е дали Бойко Борисов ще се кандидатира за депутат на следващите избори или ще остане да управлява партията отвън. Част от верните на ГЕРБ ще избягат към победителите, това прогнозира  Милчева пред Нова телевизия.

Корнелия Нинова чисти всички, който е против нея и може би по тази причина БСП ще продължи да намалява своя резултат, прогнозира Милчева. „Има такъв народ” вероятно ще има повече гласове и ще е любопитно дали може да стане първа политическа сила, коментира тя.

По нейно мнение патриотите и новото им обеденинение няма да влязат в Народното събрание. Според журналистката е грешка, че лидерите на тези формации няма да бъдат в листите, защото това би вдъхнало увереност на твърдия им електорат. Според Емилия Милчева е възможно след новия вот да има правителство на ИТН и Демократична България. Въпросът е обаче дали то ще е с подкрепата на БСП и каква ще е тя.

Предишна статияПроф. Витанов: Важно е какво ще направим, когато случаите достигнат най-ниските си нива
Следваща статияЯнев освобождава шефа на ДАНС: С поведението си този председател накърни авторитета на службата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук