Начало НОВИНИ Tik Tok: опасно вирусно предизвикателство оставя 11-годишното момче в тежко състояние във...

Tik Tok: опасно вирусно предизвикателство оставя 11-годишното момче в тежко състояние във Великобритания

0

Вирусно предизвикателство от социалната мрежа Tik Tok остави 11-годишно момиче в критично състояние в град Уорчестър, Великобритания. Майката на детето използва своите социални мрежи, за да предупреди за съществуването на това предизвикателство, което изложи живота на момичето на риск.

Ейми Кларк е майката на малката Елис, която, след като опита това вирусно предизвикателство, случайно погълна пет магнитни мъниста.В резултат на това непълнолетното дете трябваше да претърпи две операции.

Според Кларин във вирусното предизвикателство на Tik Tok се наблюдават някои хора, които твърдят, че могат да пробият езика си само с помощта на два магнита, разположени от всяка страна.

След инцидента Елис не е била в добро здравословно състояние почти една седмица, така че е трябвало да бъде изпратена в болница. В здравния център лекарите вярват, че болката и дискомфортът, претърпени от детето, са в резултат на апендицит или перитонит.

Изненадата на лекарите обаче беше голяма, когато откриха, че причината за злините са магнити.

При първата операция бяха извлечени три магнитни топки. По време на втората операция лекарите трябваше да премахнат 12 сантиметра черва, за да извлекат останалите топки.

Предишна статияРЗИ установи наличие на лекарствени продукти, съдържащи наркотични вещества
Следваща статияВъзстановява се присъственото обучение за всички от V до IX клас от 31 май

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук