Начало БЪЛГАРИЯ Татяна Дончева: Не се разследва никой, подслушва се, за да се събират...

Татяна Дончева: Не се разследва никой, подслушва се, за да се събират клюки

0

Аз съм подслушвана непрестанно от години. Закачат хора, които общуват с мен и така започват да подслушват и мои заместници и активисти на партията.

Това заяви пред БНТ Татяна Дончева, председател на „Движение 21“ и представител на „Изправи се! Мутри вън“ в 45-ото НС.

„Трябва да се започне проверка на частните подслушвателници – това са структури със специална техника. МВР знаят кои са“, каза още тя.

„Не се разследва никой, подслушва се, за да се събират клюки“, коментира Дончева скандала с подслушването на политически лица у нас.

„Първите действия на служебния кабинет показват воля за разграждане на установения модел. Процесът трябва да задълбочи. Но не трябва да се задълбочаваме в махането на професионалните кадри, защото има позиции, заемани от неподходящи хора“, каза още тя.
За новия шеф на ДАНС и рокадите, Дончева заяви „четвъртото съмнително назначаване от страна на президентството“ и допълни: „Това не е човек, чието място е там. Може да стане шеф на РПУ Асеновград, но не и на ДАНС“, завърши Татяна Дончева.

Предишна статияАсен Василев: Реално разполагаме с малко над 2 млрд. лева. Държавата е имитирала дейност, гонила е фризьорските салони
Следваща статияКитай позволява раждането на трето дете, за да „подобри структурата на населението“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук