Начало БЪЛГАРИЯ Александър Томов: ГЕРБ продължават да притискат хората по места. Борисов да се...

Александър Томов: ГЕРБ продължават да притискат хората по места. Борисов да се оттегли

0
Амбицията е народът да тръгне към по-голяма промяна. Продължава ГЕРБ да притиска по места хората. Затова те продължават да се страхуват. Това каза по БНТ Александър Томов.

Резултатът сега е, че се диша по-свободно. Но натиск има, където има ужасни управници. Контролът върху гласовете вече няма да бъде такъв. Истината е, че има събуждане, има промяна. Може да има пропуски в служебния кабинет, но генерално стоим много солидно. От три цели на протестите-две са изпълнени.  Моят случай е особен. 27 години съм в опозиция. И съм се борил. Лидери, които не поемат отговорност, е нечестна позиция. Призовавам Борисов да се оттегли и да даде път на младите хора.

Битката в  ФК „Левски“ е кой какво да прибере. Без „Левски“ и ЦСКА не може да има силен български футбол. Сделката може да стане, този човек /бел.ред. инвеститорът/ е идвал на пробите. Стадионът е на „Левски“. Ако се направи добра сделка, този стадион може да носи печалби. Ние не бива да гледаме на чуждите инвеститори като на врагове. Футболът е обект на политическо вмешателство.

Предишна статияПроф. Кантарджиев: Ние, като лекари, не сме тръгнали да забогатяваме от пандемията и страданието на хората
Следваща статияГеорги Панайотов: 99 процента от обществените поръчки в МО са били с посочване на изпълнител

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук