Начало БЪЛГАРИЯ Според експертиза убиецът на журналиста Милен Цветков е бил употребил три вида...

Според експертиза убиецът на журналиста Милен Цветков е бил употребил три вида наркотици преди катастрофата

0

Според приета днес химическа експертиза 23-годишният Кристиан Николов, обвинен за смъртта на журналиста Милен Цветков, е бил употребил три вида наркотици преди фаталната катастрофа навръх Великден миналата година.

По време на днешното заседание по делото започнаха разпитите на вещите лица. Заради намерената дрога в кръвта му, високата скорост и липсата на спирачен път, въпреки червения светофар, прокуратурата обвини Кристиан Николов в умишлено причиняване на смъртта на телевизионния водещ. 

След разпита на експертите адвокатът на семейството на Цветков – Менко Менков, коментира: „Беше разбита на пух и прах защитната теза, че е било възможно тези наркотични вещества да са приети чрез случайна употреба на „Егермайстер“, в който някой, без да знае подсъдимият, може да е сложил наркотично вещество или чрез специална, успокоителна паста за зъби, или чрез чай, какъвто той пиел. Такава беше тезата в досъдебното производство на база на обясненията, които е дал и показанията на брат му, сестра му и един от другите свидетели, които са присъствали на празненството преди катастрофата“.

Делото продължава утре с приемането на още експертизи.

Източник: NOVA

Предишна статияИван Костов: Без екип не може да се направи крачката напред
Следваща статияВиктория Василева от ИТН: Не може повече да се появява такова явление като Гешев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук