Начало БЪЛГАРИЯ Станислав Балабанов: Дано Кьовеши си отвори очите и се убеди колко е...

Станислав Балабанов: Дано Кьовеши си отвори очите и се убеди колко е злокачествен този тумор

0
Днес е интересен ден – всички очакваме посещението на европейския прокурор Лаура Кьовеши у нас. Много се надявам тя да си отвори очите и сама да се убеди колко злокачествен е туморът на това статукво. Всички знаехме за него. Но трябваше по-големите играчи на политическата сцена да го посочат с пръст, за да се задействаме.

Това заяви в ефира на Българското национално радио журналистът и депутат от “Има такъв народ” Станислав Балабанов. По думите му действията в момента трябва да бъдат продължени и в следващия парламент след изборите на 11 юли. 

По думите му всички посочени от САЩ и санкционирани по “Магнитски” не биха могли да развиват нормален бизнес от тук нататък. 

“Няма компания в света, която да прави бизнес с тях. Знаете, че операциите им са запорирани и предстоят съдебните решения и битки. Но за това трябва да прояви воля и българската прокуратура”, посочи още Балабанов.

“Отстраняването на този тумор на статуквото, който се оказа доста злокачествен в последните 12 г. изисква време. Ще ни трябва такова. Да се надяваме българският парламент да бъде стабилен”, посочи Балабанов.

По думите му резултатите от вота могат отново да изненадат социолозите.

“Важни са хората и те ще дадат подобаващо присъдата си на предстоящия вот”, посочи още Балабанов.

Предишна статияИздирването на майор Терзиев продължава
Следваща статия„Съединените щати се завърнаха“, казва Джо Байдън в началото на първото си международно турне

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук