Начало БЪЛГАРИЯ Виктория Василева от ИТН: Не може повече да се появява такова явление...

Виктория Василева от ИТН: Не може повече да се появява такова явление като Гешев

0
Не може повече да се появява такова явление като Гешев. Без значение дали така се казва, или по друг начин. Това каза по НТВ Виктория Василева от ИТН.

Гешев е част от една система, която трябва да бъде премахната. Ако законите могат да се променят, така че да се стигне до нов главен прокурор, защо не.

Ние вече отправихме запитване за подслушване. Не сме подали поименно, а като политическа партия. Незаконно нищо не сме извършили. Незаконно са действали тези, които са подслушвали.

Дали одобрявам служебния кабинет или не, е въпрос на моя оценка. Бихме могли да дадем оценка на това правителство, когато то вече не е такова.

Ние не сме отговорност за управленските действия на тези министри. Отговорност носи президентът. Оценка се прави от позиция на времето, когато има натрупани обективни показатели. Мисли, че някои министри се справят по-добре от други. Но това е мое лично мнение.

Предишна статияСпоред експертиза убиецът на журналиста Милен Цветков е бил употребил три вида наркотици преди катастрофата
Следваща статияДоц. Александър Христов: Резултатите от изборите на 11 юли ще бъдат ксерокопие на тези от 4 април

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук