Начало БЪЛГАРИЯ Трифонов: Джипката е демонстрация, която радва мисирките, които принадлежат на Борисов

Трифонов: Джипката е демонстрация, която радва мисирките, които принадлежат на Борисов

0

Ако трябва да си кажа мнението, то нормалния работен ден на един премиер е да прави всичко възможно на базата на квалификацията си. Това с джипката е демонстрация, и то напълно излишна. Ефектът е да радва мисирките в медиите, които му принадлежат. Нормалните хора се възмущават от това нещо. Премиерът на една държава не трябва да има нищо общо с този министър-председател като този от последите 10 години. Премиерът трябва да е завършил престижен университет, да говори няколко езика, да бъде специалист в определени области, да има морал. Бях впечатлен от министър-председателя на Нидерландия, който ходи на работа с метро или колело. Това каза лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов на среща с пловдивски студенти.

Трифонов изтъкна, че ако не бяхме толкова широкоскроени по отношение на принципите, нямаше да достигнем до това ниво на корупцията – „всички имаме вина“ – и за медиите, и за отношението на държавните служители към нас.

На въпроса „Какво ще кажете на тези, които са лъгани и уморени да вярват“, Слави Трифонов отговори, че не разчита на вяра, а на логика и доказателства. Той призова на хората да се уповават на факти, логика и резултати. „Трябва да очакваме резултати и тогава да даваме!“ и допълни, че ако няма резултати, трябва да „вземаме гласа си“.

Предишна статияКомитова и Кирил Петков: При язовирите и при магистралите проблемите са сходни
Следваща статияГрабителят на банката в Дупница се оказа бивш служител на МВР

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук