Начало НОВИНИ Грабителят на банката в Дупница се оказа бивш служител на МВР

Грабителят на банката в Дупница се оказа бивш служител на МВР

0
40-годишен бивш служител на МВР се оказа грабителят на банков обир в Дупница вчера. По това време в банката не е имало жива охрана, а само паник-бутон, който е бил натиснат. Нападателят е бил уволнен преди време от редиците на вътрешното ведомство.
Мъжът се казва Крум Йорданов и е син на известен общински съветник. Той е уволнен от системата преди близо година. Преди да атакува банковия клон, той е огледал и други офиси. „Много добро момче е. Деца има, има“, каза негова съседка. Момче в съседен офис е чул изстрели и е успял да заснеме крадеца. Той бил с шапка, очила и няколко маски. Облечен бил по анцуг. В банката отишли полица и за 2 часа разкрили престъплението.

В момента нападателят е в ареста. Една от касиерките е затворила грабителя във вътрешно помещение, но той успял да излезе, защото стрелял. Всички са живи и здрави. Открадната сума е малка, но не се споменава.  Във Върна също е бил направен опит за грабеж и за радост е бил неуспешен.  Мъжът е от Балчик и към момента на обира е бил пиян.

Предишна статияТрифонов: Джипката е демонстрация, която радва мисирките, които принадлежат на Борисов
Следваща статиядоц. Любомира Гломб: Делта вариантът на COVID-19 е по-заразен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук