Начало НОВИНИ Румяна Ченалова: Само за месец служебното правителство свърши работа, която никога досега...

Румяна Ченалова: Само за месец служебното правителство свърши работа, която никога досега не е свършена за толкова кратък срок.

0

Само за месец служебното правителство свърши работа, която никога досега не е свършена за толкова кратък / а и по- дълъг/ срок.

Това, което прави впечатление е: Повече се действа отколкото да се говори / обещава/. Резултати има защото има стратегия, постоянство и най- вече професионализъм.

Политическото говорене, ровене в миналото, обвинения и напомняне са заменени от ежедневни усилия на добре подбрани екипи за установяване на истината и полагане на здрави основи за изграждане на държавност.

А ние, българите коментираме не политическите убеждения на екипите на правителството, а резултатите които постигнаха за двайсетина работни дни.

Всъщност, служебното правителство ни показа кой са важните неща за едно управление – професионализъм , последователност и смелост.

И няма никакво значение политическата формация когато избраниците ни притежават тези качества.

 Но има огромно значение когато избираш според политическите си убеждения – леви или десни, но хората, които ще изпратиш да работят за теб в парламента нямат качествата да го направят.

За това на 11 юли 2021г. да изпратим най – добрите, така както бихме избирали за своя дом, близки и приятели.

Предишна статияЗам.-министър на енергетиката: Цените на тока и парното са свързани с премълчаване на много проблеми
Следваща статияМВР разпитва бивши прокурори

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук