Начало НОВИНИ Татяна Дончева: Нашествието на ”калинки” трябва да бъде премахнато

Татяна Дончева: Нашествието на ”калинки” трябва да бъде премахнато

0
Според Татяна Дончева в институциите има нашествие на ”калинки”, които трябва да бъдат премахнати от постовете им. Тя обяви, че приветства размаха на служебния кабинет, защото при такова нашествие на „калинки“ трябва да има съответното контранашествие.

Татяна Дончева посочи още, че президентаът Румен Радев трябва да се освободи от съветника си Пламен Узунов: „Създава впечатление, че в името на приятелството си с един човек, който може би не го заслужава, той е в състояние да жертва втория мандат“, обясни лидерът на „Движение 21.

Кандидат на „Изправи се! Мутри вън!“ е и тенорът Марчо Апостолов, солист на Националния музикален театър „Стефан Македонски“ и преподавател в Музикалната академия. Той е част от гражданската квота в листата на коалицията и е в листата в 24 МИР в София.

Неговият мотив да влезе в политиката са наболелите проблеми в културата.

„Виждам в листите на много партии, движения и коалиции имена на мои колеги. Това говори за една назряла необходимост от промяна на нашето представителство на държавно ниво. Очевидно проблемите са толкова наболели и решението им е толкова в пожелателен вид, че се налага други хора да се включат в тази игра“, коментира Апостолов.

По думите му в момента в у нас има мантра, че артистите са мързеливци, които не произвеждат държавни блага и тя трябва да се преодолее.

Предишна статияМинистър Комитова: Искам да се разделя с ръководството на „Автомагистрали“, намерили сме хора
Следваща статияИзбори в Иран: ултраконсервативният Ебрахим Раиси печели председателството на първия тур

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук