Начало НОВИНИ Италия: четирима мъже са осъдени за упойване, изнасилване и убийство на тийнейджърка

Италия: четирима мъже са осъдени за упойване, изнасилване и убийство на тийнейджърка

0

Италиански съд осъди четирима мъже на затвор за убийството на 16-годишна тийнейджърка, която е била дрогирана, изнасилена и убита през 2018 г.

След десет часа дискусия съдиите от Третия наказателен съд в Рим на 19 юни издадоха присъда, с която Мамаду Гара и Юсеф Салия са с доживотен затвор, докато Алино Китай е осъден на 27 години затвор, а Брайън Минт – на 24 години и шест месеца затвор.

Осъдените са от различни нации, двама от които от Сенегал , друг от Гамбия и четвърти от Нигерия. Трима от тях нямаха документи за престой в Италия.

Прокуратурата установи, че Мариотини е била дрогирана, изнасилвана от субектите и изоставена. Престъпленията варират от доброволно убийство до утежнено сексуално насилие до продажба на наркотици на непълнолетни.

Според разследващите веществото, което обвиняемите са дали на Дезире, се състои от психотропи,което е причинило загубата на способността й да реагира. Разследванията разкриха, че веществото е смъртоносно.

„Очаквах четири доживотни присъди и не съм доволен от тази присъда. Не получих справедливост ”, каза Барбара Мариотини, майката на Дезире , след присъдата.

Предишна статияПреговарящите са „по-близо“ до спасяването на ядрената сделка с Иран
Следваща статияУТРЕ: валежи с гръмотевици в Източна България

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук