Начало НОВИНИ Седем месеца по-късно Тръмп настоява, че в САЩ е имало измама: „Престъплението...

Седем месеца по-късно Тръмп настоява, че в САЩ е имало измама: „Престъплението на века“

0

Бившият президент Тръмп обвини бившия прокурор Уилям Бар, че „улеснява прикриването на престъплението на века: фалшивите президентски избори през 2020 г.“.

По този начин Тръмп отговаря в изявление на думите на Бар, събрани в книга, която скоро ще бъде публикувана и в която той определя като „глупост“ оплакванията на бившия президент за президентските избори през 2020 г., които дадоха победа на демократът Джо Байдън.

„Слабостта на Бил Бар улесни прикриването на престъплението на века: фалшивите президентски избори през 2020 г.“, каза в тази бележка, в която той обвинява Бар, че „се е провалил“ в разследването и „е разочаровал“, по-конкретно, което според президента се е случило в щата Джорджия.

Освен това той смята, че Бар и други „RINO“ (съкращението на английски за израза „Републиканци само по име“) се „използват“, за да убедят хората, че изборите са легитимни, когато има „толкова много невероятни факти“, „които доказват, че не са били“.

„Ако не е имало измама, защо Аризона, Джорджия, Уисконсин, Пенсилвания и други щати харчат толкова много време и усилия, за да докажат такава измама?“

Сред „фактите“, които го „доказват“, Тръмп говори за 101 789 „остарели“ гласа в Грузия, включително 18 486 гласа за „мъртви хора“; както и проблемите във веригата на попечителство на гласовете в този щат или в Аризона, хиляди „неограничено реквизирани“ гласове и нарушаването на законите.

Предишна статияКомитова: Ще се направи нов опит за смяна на ръководството на „Автомагистрали“
Следваща статияАсен Василев: Ако има подаден сигнал за несъответствие между доходи и имотно състояние, проверка ще бъде направена

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук