Начало НОВИНИ Лица, представили се за членове на ГЕРБ, нападнаха офиса на „Изправи се!...

Лица, представили се за членове на ГЕРБ, нападнаха офиса на „Изправи се! Мутри вън!“ в Габрово

0
Икономистът Георги Табаков, водач на листата на "Изправи се! Мутри вън!" в Габрово
Днес, 05.07.2021 г. в офиса на „Изправи се! Мутри вън!“ в Габрово, около 14:40 ч, са нахлулили двама неидентифицирани, представили се за членове на ГЕРБ в Габрово.
Те са нападнали двете доброволки в офиса на „Изправи се! Мутри вън!“ . Нападението се е изразявало във вербални атаки и вандалски актове над собственост на офиса.
Отправени са заплахи за убийство със следните реплики: „Ще ви унищожим!“, „Ще ви смажем!“, „Ще ви очистим“ и други подобни. Отправени са и преки обиди към доброволките в офиса, както и обиди по адрес на представители на коалицията.
Агресията е била непредизвикана под никаква форма от доброволките. За инцидента веднага е подаден сигнал до РПУ-Габрово. Органите на реда са се отзовали незабавно и вече тече разследване по случая.
Първата реакция на Георги Табаков – водач на листата на „Изправи се! Мутри вън!“ за 7-ми МИР – Габрово, беше: „Разбираме, че нашите противници са изнервени, но едно искам да им кажа – номерата ви няма да минат!“.
Повече може да видите във Фейсбук групата: „Изправи се! Мутри вън! – ГАБРОВО“.
Предишна статияДимитър Ганев: Ако има въобще политически лица в следващото правителство, те ще бъдат по-скоро от редиците на „Демократична България“
Следваща статияАнглия: използването на маска вече няма да е задължително от 19 юли

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук