Начало НОВИНИ Човек изяжда 76 хот-дога за 10 минути и поставя нов рекорд

Човек изяжда 76 хот-дога за 10 минути и поставя нов рекорд

0

Американецът Джоуи Кестен изненада отново в състезанието за вечеря, което се проведе на 4 юли в Ню Йорк, като изяде 76 хот-дога за 10 минути, докато еуфоричната публика видя неговия подвиг.

По този начин мъжът поставя нов рекорд и за четиринадесети път се сдобива с така желания „Горчичен пояс“. Награда, присъдена от компанията Nathans, една от най-признатите в бизнеса с хотдог от 70-те години насам.

Състезанието се проведе в Кони Айлънд (Бруклин), където Кестен на сцената изяде 76 хот-дога със съответните им питки на пълни обороти, оставяйки зад себе си второто място на Джорфри Еспер, който успя да изяде само 50 хот-дога.

Мъжът надмина рекорда, който бе поставил през 2020 г. със 75 хот-дога в състезание, което нямаше голям успех и видимост поради пандемията.

Кестен не спира да печели победи, след като спечели 14 от последните 15 издания. Човекът е професионалист в тази област, като от години заема първото място в класацията за хранене на главната лига (MLE). Това е организация, която провежда основните състезания за храна и представлява победителите, които могат да получат повече от половин милион долара награди и спонсорство.

В женската категория Мишел Леско спечели с 31 хот-дога, след като други години отличието спечели Мики Судо.

Предишна статияАтанас Пеканов: Невярна е информацията, че повишаваме с 50% корпоративния данък
Следваща статияДрон с експлозиви е свален над американското посолство в Ирак

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук