Начало НОВИНИ „Изправи се.БГ“: Цветелин Георгиев напусна листата в Бургас

„Изправи се.БГ“: Цветелин Георгиев напусна листата в Бургас

0

„Във връзка с искането на прокуратурата за отнемането на имунитет на лице с инициали Ц.Г. и със запитванията на медии за такова лице в листата на „Изправи се! Мутри вън!“ в Бургас, информираме, че водачът на листата ни в Бургас Живко Табаков ще окаже пълно съдействие на органите на реда и прокуратурата за установяването на истината.“ Това обявиха от коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ в официална позиция на Фейсбук страницата на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ с председател Мая Манолова.

В листата в Бургас случаят се изяснява. Цветелин Георгиев твърди, че няма съпричастност към никакви практики, нарушаващи върховенството на закона. „От този момент нататък Георгиев е отстранен от листата, за да се изясни цялата истина и да не се възпрепятства разследването“, пише в позицията.

„За напускането си днес Георгиев ще подаде надлежните документи. За нас върховенството на закона е основна ценност и всяко негово нарушение, независимо от кого, смятаме за крайно неприемливо“, категорични са от „Изправи се.БГ“.

Предишна статияДоц. Иво Инджов: Машините изяждат купения вот и това е едно много положително явление
Следваща статияНад 50 служители на частния паркинг на ГКПП „Капитан Андреево“ щурмуваха колата на Мая Манолова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук