Начало НОВИНИ Адв. Минчо Спасов: Партиите на промяната са изправени от Трифонов на тест

Адв. Минчо Спасов: Партиите на промяната са изправени от Трифонов на тест

0
„НДСВ имаше както сполучливи, така и несполучливи кадрови решения. Като пример за несполучливи мога да дам Пеевски, Борисов. Но имаше и много сполучливи решения НДСВ – Николай Василев е от сполучливите кадрови решения“, коментира пред БНР адвокат Минчо Спасов, който бе сред политическите лица на НДСВ, парламентарист по времето на това управление.

Спасов посочи, че НДСВ отдавна е в небитието и всички са били изненадани от това предложение на Слави Трифонов за премиер в евентуално бъдещо правителство на ИТН.

„Аз съм впечатлен. Слави Трифонов изпълнява обещанието си да даде нещо различно на хората“, изтъкна Минчо Спасов относно проектокабинета на „Има такъв народ“.

Николай Василев, Любомир Дацов и Ради Найденов имат необичаен политически профил, малко лоши неща могат да се кажат за тях, отбеляза още Спасов.

Николай Василев е разумен човек, „свети му под шапката“, може да отстоява позициите си и Слави Трифонов си слага малко „таралеж в гащите“ с нещо, защото

Николай Василев има позиции по въпросите, от които разбира и храбро ги защитава, коментира Минчо Спасов и допълни, че на Трифонов „няма да му е много лесно с такъв министър-председател“.

Партиите на промяната са изправени от Слави Трифонов на тест – дали са готови да променят стереотипите, по които досега се решаваха подобни правителствени уравнения, подчерта Спасов.

Предишна статияМилен Велчев: Едва ли лидерът на ИТН си прави илюзия, че може да получи подкрепа, без да се проведе разговор
Следваща статияМанолова и „Изправи се.БГ“ внасят сигнал в Столична община за строеж в Студентски град

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук