Начало БЪЛГАРИЯ Мобилни екипи ще ваксинират срещу COVID-19 през уикенда

Мобилни екипи ще ваксинират срещу COVID-19 през уикенда

0

Мобилни екипи и временни имунизационни пунктове ще ваксинират срещу COVID-19 през уикенда в различни населени места. 

В столицата ваксинациоенен автобус на СРЗИ ще работи от 9 до 18 часа на Централна  автогара. Мобилни екипи ще работят в големи молове –  „Сердика Център“, „България мол“, в „The mall“, както и в „Ринг мол“ и мол „Парадайс“.  Изнесени ваксинационни пунктове ще има в кв. „Христо Ботев“ – читалище „Асен Златаров“, и в кулутрния дом на кв. „Дружба“.

Във Варана през уикенда мобилен екип ще има на входа на Морската градина, но ваксинациите ще текат от 17 до 21:30 часа. Изнесен екип ще работи на пл. „Възраждане“ в Плевен от 8 до 13 часа. 

В Силистра мобилните екипи ще посетят в неделя селата Белица, Шуменци, Старо село, Зафирово, Сокол, мобилен екип на РЗИ-Хасково ще работи в неделя в село Орлово, във Врачанско имунизации ще има на общинските пазари в събота в Криводол, Колзодуй, с. Бутан  и в неделя – в с. Крушовица. 

76 са новите случаи на COVID-19 за изминалото денонощие, като при направени 16 122 теста това прави 0,5% дял на положителните проби. За последните 24 часа са поставени 10 682 вакнини. 6 души са загубили битката с вируса. Хората със завършен имунизационен цикъл са 872 178 души. 

Предишна статияАсен Василев: ИТН предложи невъзможно бюджетно уравнение
Следваща статияЯнаки Стоилов: Гешев тенденциозно е придобивал информация чрез СРС-та

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук