Начало НОВИНИ Байдън за първите си шест месеца на управление: „Ние изпълняваме обещания“

Байдън за първите си шест месеца на управление: „Ние изпълняваме обещания“

0

Президентът на САЩ , Джо Байдън, направи равносметка на управлението му през първите шест месеца и увери, че неговото правителство „спазвва обещанията си“.

В началото на срещата и в присъствието на медиите, Байдън отпразнува данни като създаването на три милиона работни места, „повече от която и да е друга администрация е постигала през първите шест месеца на управление“ и подчерта усилията за борба с пандемията COVID-19 .

Той се възползва от този момент, за да поиска от гражданите да се имунизират, защото „всички смъртни случаи“ от това заболяване се случват сред неваксинирани хора.

Директорът на Центровете за контрол и превенция на заболяванията, Рошел Валенски , потвърди по време на изслушване пред комисията на Сената, че вариантът Delta вече представлява 83% от секвенираните случаи на коронавирус в северноамериканската държава.

В допълнение към извънредната ситуация със здравето и икономиката, Байдън подчерта, че през тези месеци е работил за възстановяване на международното лидерство на САЩ и говори за други въпроси от дневния си ред, като правото на глас, имиграцията, полицейската реформа и борбата срещу престъпността.

„Мисля, че можем да превърнем това велико движение в икономически бум“, добави президентът, който увери, че неговите фискални и инфраструктурни планове имат голяма подкрепа от американския народ.

В допълнение, Байдън повтори фразата, която излезе на международно ниво: „Съединените щати се завърнаха“. Той счете за предизвикателство ръководството на страната му да демонстрира пред автократичните режими, че „демокрацията е по-способният режим“.

Предишна статияМанолова: Който се обърка, че тук е риалити формат, групова терапия, социален експеримент на „телевизора прави силата“, да знае, че излизаме на площада
Следваща статияМанолова събра подписите за Комисията по ревизията

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук