Начало БЪЛГАРИЯ Бойко Борисов: Няма да подкрепим нито това правителство, нито служебен кабинет

Бойко Борисов: Няма да подкрепим нито това правителство, нито служебен кабинет

0

„ГЕРБ ще влезе в парламентарната зала и няма да подкрепи правителството на „Има такъв народ“. Ще влезем и ще гласуваме против, защото каквото и да направим, ще кажат, че и ние сме виновни. От ГЕРБ искаме да сме различни от всички и няма да участваме в нищо.“Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на жива връзка в социалните мрежи.

„Румен Радев ще падне със служебното правителство. Провалът на служебното правителство е страховит. Радев направи така, че държавата да изпадне в хаос. Станислав Трифонов и той заговори за хаос, аз го предупреждавах. В същото време COVID вълната седи, в цял свят почват някаква действия, а ние седим. А бежанските вълни в момента са огромни, натискът е огромен, а МВР се занимава да ходи при на кмета жена му, да я тормози, за да го издаде.“

„Министърът на финансите има много работа, трябва с шефа на данъчните да извършват други неща. По-точно да лъжат хората, че са увеличили приходите в бюджета, а те взели парите за „Хемус”. Те ги отделили, за да показват, че увеличили приходите – абсолютна лъжа.. Те в момента спират ДДС-то, не го изплащат на компаниите. Така на пръв поглед изглежда, че в държавата има пари, а всъщност това са чужди пари, които в последствие ще изплащат. Василев се оказва, както казват неговите съдуржници, е много умен измамник, мошенник. Не знам какво му харесаха от новия парламент. Киро Язовиро, както ние го наричаме, каза, че източваме язовири, появи се до един и повече нищо не каза. Днес пак е казал някакви глупости, че спрял потоци от пари към ГЕРБ и ДПС. Към нас не е имало потоци. Това, което правим, е, защото ми стана мъчно за хората. Няма място, където да е имало авария и ние да не сме опитвали да я поправим. Те сега трябва бързо да крадат. Аз затова по никакъв начин не искам ГЕРБ да участва в каквото и да било, свързано с тези хора. Утре събирам изпълнителната комисия. Няма да подкрепим нито това правителство, нито служебен кабинет. За мен и последната илюзия, че партиите ще се разберат, изчезна. На предните избори имаше илюзия, че и без ГЕРБ може да се състави правителство. Сега всички така се изпокараха, че и след нови избори, с никой не може да се направи правителство. Ще се похарчат още 100 млн. лв. Това е глупост. Сега при едни нови избори няма да има илюзии, ще знаем, че харчат едни пари. Румен Радев е основният виновник за това. Христо Иванов няма никакво достойнство да отиде сега на разговори. Корнелия няма полезен ход, освен да подкрепя. Наша отговорност – не”, това заяви Борисов.

Източник: NOVA

Предишна статияОчаква се затягане на мерките, ако преминем от „зелена” в „жълта” зона
Следваща статияCOVID-19: 393 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук