Начало НОВИНИ Байдън избягва въпроса за допускане на неваксинирани мигранти в САЩ

Байдън избягва въпроса за допускане на неваксинирани мигранти в САЩ

0

Професионален комуникатор попита „защо администрацията на Байдън продължава да допуска непроверени и неваксинирани нелегални имигранти да влизат в страната“ и в същото време изисква американците да бъдат ваксинирани срещу коронавируса.

„Току -що казахте, че няма достатъчно висока стена или океан, достатъчно широк, за да ни предпази от вируса“, ​​каза Питър Дуси на президента. „И така, какво е мисленето ви зад разрешаването на непроверени и неваксинирани мигранти през южната граница да влязат в рекордно много американски градове?“

Байдън отбеляза, че не е отменил заповед, призоваваща мигрантите, които не са ваксинирани, да преминат отново границата.

„Не сме оттеглили заповедта, която понякога се критикува, която казва, че неваксинираните хора трябва да се върнат от другата страна на границата“, отбеляза Байдън и добави, че непридружените деца са „различна история“.

Президентът на САЩ Джо Байдън се похвали, че страната му е дарила повече ваксини срещу коронавирус на други страни, на фона на геополитическата конкуренция за доставяне на дози на нации с по -малко ресурси.

В реч в Белия дом президентът потвърди, че САЩ са дарили повече от 110 милиона дози на 65 държави, сред които са Аржентина, Боливия, Колумбия и Еквадор.

Предишна статияИ Politico отразява българскатa действителност
Следваща статияБНБ е осъдена по 5 дела заради нарушение при фалита на КТБ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук