Начало БЪЛГАРИЯ Йорданов: Видяхме ясни доказателства за това, че в българската полиция има садисти

Йорданов: Видяхме ясни доказателства за това, че в българската полиция има садисти

0

„Видяхме ясни доказателства за това, че в българската полиция има садисти. Това означава, че там няма никакъв филтър при назначаването на хора. Над тях, по веригата на МВР преди една година, е имало социопати”. Това каза председателят на ПГ на „Има такъв народ” Тошко Йорданов при изслушването на министър Бойко Рашков за полицейското насилие зад колоните на Министерския съвет по време на антиправителствените протести.

„Не можеш да знаеш, че се е случило нещо такова и да не изпитваш отвращение или съчувствие към пребиваните деца”, обясни Йорданов.

„Недоумявам как е възможно в парламентарната група на ГЕРБ да не ви е срам, че те са още сред вас. Вие, като партия, може да ги отстраните. Те, ако имаха някакви морални устои, щяха сами да се махнат”, добави Йорданов.

„Най-отгоре на държавата стояха, един продължава да стои – главният прокурор Иван Гешев, който е вреден не само за прокуратурата, но и за държавността. Другият е Бойко Борисов, за когото след тези кадри, които гледахме и които побоища се случиха заради него – мисля, че няма термин, който да определи отвращението, което човек може да изпита към него”, обобщи депутатът от „Има такъв народ”.

Източник: NOVA

Предишна статияМОН спира приемът на заявки за безплатна почивка за учениците
Следваща статияМанолова: Потресаващо е полицай да снима с личния си телефон момиче с разкъсани дрехи и с белезници

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук