Начало БЪЛГАРИЯ Комисията по ревизията ще изслуша „Топлофикация София“ и Столична община във връзка...

Комисията по ревизията ще изслуша „Топлофикация София“ и Столична община във връзка с високите сметки за парно и топла вода

0

На днешното 13-то заседание Комисията по ревизията с председател Мая Манолова ще изслуша представители на „Топлофикация София“, Столичната община и Столичния общински съвет във връзка с високите сметки за парно и топла вода и финансовото състояние на дружеството.

Изслушването е първа точка от дневния ред на комисията. Заседанието ще започне в 10:30 ч. в зала „Изток“ на пл. „Народно събрание“ № 2.

На заседанието са поканени столичният кмет Йорданка Фандъкова, председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков и председателят на Управителния съвет „Топлофикация София“ Ивайло Епитропов. Поканени са още представители на Комисията за защита на потребителите и на Министерството на енергетиката.

Втора точка в дневния ред е изслушване на ръководството на Българския енергиен холдинг и „Ай Си Джи Би“ – инвеститор и бъдещ оператор на газовата връзка между България и Гърция.

Предишна статияСреща на Владимир Путин и Башар Асад в Москва
Следваща статияУругвай планира да разреши на туристите да купуват марихуана

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук