Начало БЪЛГАРИЯ Петков: Аз и министър Василев сме единствените министри в момента, които сме...

Петков: Аз и министър Василев сме единствените министри в момента, които сме в екип

0

„С Асен Василев влизаме в политиката и ще бъдем част от политическия живот и ще бъдем участници в следващите избори“, заяви бившият вече служебен министър на икономиката Кирил Петков. 

„Днес, казвам го ясно, ние влизаме в политиката и ще бъдем част от политическия живот, и ще бъдем участници в следващите избори“, добави Петков.

„Времето до изборите обаче не ни позволява да регистрираме партия. Така че в момента обмисляме всички варианти и не сме финализирали крайния вариант…Сигурно е, че хората, с които ще се заобиколим, ще бъдат със същия профил, с високо ниво на почтеност, които имат кариера и успешно битие извън политиката – да си независим значи да имаш алтернатива. Ако си мечтаеш само и единствено за политическа кариера, ти ставаш зависим“, коментира Кирил Петков.

„Ще имаме разговори с много партии, с „Екогласност” – също. Условието към всички е едно – повярвайте ни, не искаме да имаме споделена обща идея, а да продължим направеното през последните четири месеци“.

„Аз и министър Василев сме единствените министри в момента, които сме в екип. Министър Николай Денков с удоволствие бихме поканили да бъде част от промяната, но той се върна в ролята си и показа отговорност, че тази му роля е най-доброто, което може да направи“, каза Кирил Петков.

Източник: БНР 

Предишна статия„Нямам граници!“: 85-годишен мъж завърши инженерство и сега следва магистърска степен
Следваща статияУдължават срока на електронното преброяване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук