Начало БЪЛГАРИЯ Бойко Ноев: Не може да има единство между бити и биячи

Бойко Ноев: Не може да има единство между бити и биячи

0
ГЕРБ и ДПС пусна опорката за единство – не може да има такова между бити и биячи. Ние не трябва да крием грешките си, а да говорим за тях. И аз съм ги допускал. Това каза по БТВ бившият военен министър Бойко Ноев, който е в инициативния комитет за издигане на Румен Радев за президент.

Не познавам проф. Герджиков. Направи ми впечатление, че той е приел поканата. А кой го е поканил? Значи има завера. Той щял да олицетворява единството на нацията. Тази опорка я пусна ГЕРБ и ДПС. Не може да има единство между битите и биячите, между крадците и окрадените. От кого е имало критики към Радев-от Йордан Цонев. Той беше изгонен навречето от СДС. Върхушката на ДПС и ГЕРБ, не хората, носят отговорност за разделението на нацията. Нека Борисов се състезава за президент. Нека ДПС издигнат Йордан Цонев или Пеевски за президент.

В България има много умни хора, но не всеки става за президент. Изисква се да си лидер.

Трима български граждани бяха отровени. Взривовете нямат нищо общо с Емилиян Гебрев. Покушението срещу тях не се разследва. Цацаров и Гешев лично са участвали в прикриването на това престъпление. Тези хора трябва да носят отговорност. Затова се обърнах към Бойко Рашков – да каже за какво става дума. Чакам да ми отговори.

Чешките разследващи органи и българските разследващи журналисти ясно са установили присъствието на едни и същи лица, свързани с руските служби.  Българските власти нищо не правят. Прокуратурата прикрива престъплението и аз съм готов да защитя това. Имам данни, които ще предоставя, когато Гешев започне да отговоря пред новия главен прокурор. Предприела съм поредното действие-призовал съм вътрешния министър да предприеме такива действия.

Предишна статияКунчев: Във фокуса на Европа сме заради малкото ваксинирани
Следваща статияРадев ще посети болница, получила апаратура от „Българската Коледа“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук