Начало НОВИНИ САЩ: Стрелба в гимназия в Тексас оставя най -малко четирима ранени

САЩ: Стрелба в гимназия в Тексас оставя най -малко четирима ранени

0

Няколко души бяха ранени тази сряда при стрелба в гимназия Тимбървю в Арлингтън (Тексас, САЩ), както потвърди местната полиция. 

Служител на полицейското управление в Арлингтън потвърди, че има четири жертви при стрелбата в гимназията. Трима души са откарани в местна болница. Ранен непълнолетен е отказал лечение.

Освен това се съобщава, че две от жертвите имат огнестрелни рани. От интернираните в местни болници, две от жертвите са студенти, а другата е описана като „възрастен човек“. В гимназията Timberview се обучават около 1900 ученици.

Служителите на полицейското управление на Арлингтън потвърдиха, че полевото отделение на ATF Dallas, полицейското управление на Mansfield, полицейското управление Grand Prairie и полицията на ISD в Mansfield работят на място и извършват „методично търсене“ от кампуса.

Полицията издирва Тимъти Джордж Симпкинс като основен заподозрян в събитието, който вероятно управлява сребърен Dodge Charger 2018. Регистрационният номер на Тексас на превозното средство е – PFY6260. Симпкинс е на 18 години.

Телевизионни кадри на живо показват силно полицейско присъствие около училището, с въоръжени офицери, които претърсват разпръснатия кампус и пожарни коли на мястото на инцидента.

Повече от 248 000 ученици са били изложени на насилие с оръжие в училищата, след като 13 души са били убити при клането в гимназията в Колумбайн в Колорадо през 1999 г., според данните, събрани от The Washington Post.

Предишна статияИлиян Василев: Без приватизация „Булгартрансгаз“ ще има съдбата на БГА „Балкан“
Следваща статияСлучаите на педофилия размахват престижа на католическата църква

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук