Начало НОВИНИ Стартира поетапното пускане на парното в столицата

Стартира поетапното пускане на парното в столицата

0

„Топлофикация София” ЕАД започва поетапното общо пускане на отоплението в столицата до края на седмицата. В наредбите е обявено, че общото включване на отоплението в София може да започне след три последователни дни със средноденонощна температура по-ниска от +12°C и дългосрочна прогноза за трайно застудяване за следващите 7-10 дни. Данните на НИМХ показват, че изискванията ще бъдат изпълнени до края на настоящата седмица.

Подаването на топлинна енергия ще започне от клиентите, захранвани от ТЕЦ „Изток“, а след това и към всички битови и стопански клиенти, захранвани от останалите топлоцентрали.

След приключването на неотложния ремонт на газопреносната мрежа от държавният системен оператор „Булгартрансгаз“ ЕАД, „Топлофикация София“ ще стартира подаването на топлинна енергия и към районите, обслужвани от ТЕЦ „София“, ОЦ „Земляне“ и ОЦ „Люлин“.

Допълнителна информация във връзка с началото на отоплителния сезон клиентите могат да получат чрез обаждане в кол центъра на телефон 0 700 11 111, както и чрез останалите комуникационни канали.

Източник: НОВА

Предишна статияКомитова: Няма да преговарям с посредници. Ще преговарям само със собствениците на фирмите.
Следваща статия1246 са новите случаи на коронавирус у нас през последното денонощие

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук