Начало БЪЛГАРИЯ Янев е категоричен че твърденията за манипулация на вота са само спекулации

Янев е категоричен че твърденията за манипулация на вота са само спекулации

0

Призовавам българските граждани да бъдат активни и да упражнят правото си на глас. Изборите са механизмът, който реално ни дава възможност да участваме във вземането на решения. Трябва да бъдем активни, отговорни и съзнателни. Възползвайки се от правото си на избор ние утвърждаваме нашата демокрация.

С тези думи служебният премиер Стефан Янев откри днешното заседание на правителството.

Янев бе категоричен, че твърденията за манипулация на вота са само спекулации, чиято цел е да дискредитират изборите в предварителен порядък.

Основната цел на тези внушения е да бъдат демотивирани българските граждани. Това е недопустимо и осъдително, заяви Янев.

Уверявам ви, че сме взели всички мерки, така че да се гарантира свободата и честността на вота. Гражданите ще могат да гласуват свободно, спокойно и без притеснения, увери Стефан Янев.

По думите му очакванията към политическите партии са да генерират идеи, да разработват управленски политики, а не да се занимават с активни мероприятия.

Това не е от полза за никого. Българската политика се нуждае от възраждане. Затова призовавам българските граждани да отидат и да гласуват в неделя, каза още Янев и акцентира върху съставяне на стабилно правителство след изборите и реформа на съдебната система.

Предишна статияМетоди Лалов: Борисов е държан от мафията на къс повод със серия компромати
Следваща статияЗеметресение с магнитуд 6,6 по Рихтер удари бреговете на Япония

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук