Начало БЪЛГАРИЯ Луна: Аз съм свидетел на целия политически театър

Луна: Аз съм свидетел на целия политически театър

0

„Официалният ми резултат е 0.8% от гласовете. Но действително, моята информация до този момент, е, че за мен са гласували над 300 000 души у нас и в чужбина. Аз не мога да го докажа, разбира се. Ние се радваме и на тези 21 733 обявени гласа”. Това заяви певицата Луна Йорданова в ефира на „Здравей, България”.

На първия тур Луна събра повече гласове от Волен Сидеров, Валери Симеонов, кандидата на „Републиканци за България” Горан Благоев, кандидата на ВМРО Валентин Михов, Боян Расате, Светослав Витков.

„За нула време, с джобни средства, пратихме 17 провалени политици в девета глуха. Това е истината. Благодаря на всички смели българи и българки, които не продадоха гласа си за 50 лева! Аз съм свидетел на целия политически театър, който видях с очите си. Той не може да бъде сравнен с всички шоу програми, в които съм участвала. Оказва се, че в телевизионните шоу програми е много по-трудно да играя по сценарии, отколкото целия този политически театър, в който участваме ежедневно. Вкарани сме в едно трагично положение на най-бедната и корумпирана държава, защото нас ни управляват „политически агенти на паралелната държава” – така обичам да ги наричам шеговито, без да искам да ги обиждам”, заяви Луна.

Източник: НОВА

Предишна статияПроф. Гетов: Българите ще имат достъп до лекарствата за COVID-19
Следваща статияКои държави налагат задължителна ваксинация срещу COVID-19 и в какви ситуации?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук