Начало БЪЛГАРИЯ Левон Хампарцумян: Не мисля че ще има инфлация в стил „Виденова зима“

Левон Хампарцумян: Не мисля че ще има инфлация в стил „Виденова зима“

0

Хората с фиксиран доход, с по-малко възможности, са най-ударени от кризата. Не е лесно и ролята на публичните институции е да помогне на тези, които най-много не могат да се справят. Това коментира банкерът Левон Хампарцумян в ефира на бТВ.

„Енергийната ефективност на домовете може много да се подобри, защото лепенето на стериопорите по блоковете не беше ефективно, похарчиха се много пари за доста мизерни резултати. Когат се купят LED крушки, когато се спести, а понякога спестяват енергията в пъти, то тогава ще живеем в една по-енергийна среда за по-малко пари“, допълни той.

„Няма да имаме инфлация в стил „Виденова зима“, защото тя тогава не беше световно явление, а беше само в България заради българската некадърност или българското неумело управление на икономиката. В момента да, инфлацията удря по хората, които се чудят как да си платят сметките за електричество“, каза още Хампарцумян.

Предишна статияCOVID-19: 93.5% от починалите вчера с Коронавирус не са били ваксинирани
Следваща статияБил Гейтс с прогноза кога смъртните случаи от COVID-19 ще бъдат по-малко от тези, причинени от сезонния грип

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук