Начало БЪЛГАРИЯ Мартин Карбовски: Политическите чакали от ГЕРБ сега обвиняват за липсата на пътна...

Мартин Карбовски: Политическите чакали от ГЕРБ сега обвиняват за липсата на пътна маркировка

0
„Политическите чакали от ГЕРБ, които са били 12 години на власт, сега обвиняват за липсата на пътна маркировка хора, които са 6 месеца на власт. 12 години се хвалеха с магистрали. Това е политическо мършоядство”, това заяви в интервю за БНР журналистът Мартин Карбовски. Той не скри гнева си към позицията на ГЕРБ по повод трагедията на магистрала „Струма”.

По думите му, тяхното поведение е зловещо, защото бившите управляващи са се хвалили с магистрали, които са несертифицирани. „Маркировка и осветление в тази страна няма. Това е, ако приемем пътната маркировка като метафора. Нощно време в България не трябва да се кара”, коментира емоционално Карбовски.

Журналистът изрази също така съжаление, че започналите преговори за съставяне на правителство не носят никакъв оптимизъм. Според него в тях участват хора, които отдавна трябва да са били осъдени. По думите му, това са „неадекватни хора, които нямат място в политиката и ако имаше съдебна система в България, трябваше да бъдат с белезници или поне да не ги дават по телевизията”.

Предишна статияСарафов: Имало е взрив в автобуса, но не е ясно от какво
Следваща статияДжеф Безос дари над 260 милиона долара през последните дни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук